Гавкав пес, i дiд кричав за вiдчиненi ворота

Гавкав пес, і дід кричав
За відчинені ворота,
Дідова така робота –
Аби тільки не мовчав.

Часом смішно – дід кричить,
А його ніхто не чує,
Дід на самоті нудьгує,
Кхекає, та не мовчить.

Так одного разу взяв
Дід – і вже його не чути...
Так востаннє може бути:
Якось, світом всім забуті,
Дід – замовк, а пес – кричав...


Рецензии