линеш Ти

наче рік тепер пройшов

та все линеш Ти у мрії

ти мене ще досі не знайшов

А я чітко підстраєю події

мене стискає погляд той

навіщо ми зустрілися очима

ще раз тебе побачити стає метою

навіщо швидко хлопнуло дверима

здається серце щось перевернуло

і наче я його впізнала

Хоча не бачила в минулому

ця близькість неабияк грала

липень, 2010


Рецензии