Я сподiваюсь, ти щаслива у тiм краю

Я сподіваюсь, ти щаслива
В краю, де ти тепер живеш,
Що там погода не зрадлива,
Що ти уранці каву п'єш,

Що згадуєш своє минуле
Без бідкання і сліз жалю,
І віриш, що щаслива була,
Коли сказав, що я люблю.

А час людей не бавить нині,
В чужі краї нас гонить час...
Хай небо над тобою – синє,
Як в мить, яка з'єднала нас...


Рецензии