Сiк - томатний. Перерва - велика. Коломия

Налийте вже соку томатного!
І повний дорослий стакан!
Я з сіллю його закалатаю,
Як має у школі пацан!

Червоний напій довго крутиться,
Щоб сіль до кінця розчинить,
Та вже за хвилину відбудеться
Та суміш, що хочеться пить,

Що п'ється до дна одним подихом, –
Червоне, солоне, смачне...
І бачиш із радісним подивом –
перерва не скоро мине...


Рецензии