Час не лiкуе

Час не лікує

Не вірю, що час лікує
І штопає давні рани.
Горе гірке і підступне,
У нього – чіпкі кайдани.

У жалюгідній омані
Ховаються долі драми.
Час лиш таїть у тумані
Колишні болючі шрами.

Тільки не вічні тумани,
Марево тане на сонці.
Проміння торкнеться рани
І серце відчує болі.

Час  – це поганий цілитель,
Сховавши душевні рани,
Він часто клює, як грифон,
Впивається, мов піраньї…

Не може забути мати…
Не можна розпуку стерти…
Час не вигоює втрати,
Не зменшує біль душевний…


Рецензии