Расеяц i яурэй вучылi беларуса...

Расеяц i яурэй вучылi беларуса
Як роднай мовай не забрудзiць вусны
Першы сцвярджау,таму я усё кажу па руску
Што мне нажаль няма з кiм размауляць па беларуску

Другi пярэчыу,я сценарыст i мову тую назаву харошай
Мне за сцанарый на якой заплацяць болей грошай

I першы зноу у атаку,як коннiца гвардзейская
У Беларусi з моу дзяржауных,галоуная расейская

Другi уздагон, пра што тут брат тлумачыць
Калi у люстэрка гляне,кожны беларус расейца там убачыць

Да пены на губах спрачалiся расеяц i яурэй
А сцiплы беларус ад iх далей усё i далей

I зразумець нiякiм родам а нi як не можа
Чаму раптоуна мова матчына зрабiлася i кепскай i камерцыйна не прыгожай?

Расеяц i яурэй вучылi беларуса
Той сцiсну у кiшенi дулю i хмылiца у вусы.


Рецензии