Для мене чорне-для тебе бiле...

Для мене чорне - для тебе біле,
Люблю тебе,
І завжди любила...
Болючі сльози втомили очі.
Похмурі дні і безсонні ночі.

І знаю,
Все що скажу - то марно -
У нас війна,
А у вас безхмарно.
У нас сирени гудуть щоночі -
Терпіти?
Ні!
Я того не хочу.

Не хочу слів, напускного суму,
Цинічних фраз голосного шуму...

Як буде далі?
Живем,
Побачим...

Почути щире б мені "пробачте"...


Рецензии