Де ти, моря край?

Пливу до тебе, моя краля,
Галера хвилi сiче cмiло,
Раби вправно веслами гребуть,-
Блистять на сонцi спини загорiлi,
Слiплять менi очi,
Коли дивлюся в моря край,
А вiн так далеко, хай йому холера


Рецензии