Luna plina

      01.08.2023
      Autor - Galina Ciorescu

Luna plina, luna plina,
Vino dorul de-mi alina,
Dorul, ce apasa greu
Peste sufletelul meu

Dor de codrul cu poteci,
De izvor cu ape reci,
Dor de casa parinteasca,
Dor de patria cereasca.

Dor de tara mea strabuna,
Dor de calda pine buna,
Dor de iarba pe colnici
Si de gize mari si mici.

Dor de clopotul, ce bate,
Dor de sora si de frate,
Dor de pace si lumina
Si de ziua ce-o sa vina.

Vino dorul de-mi alina,
Luna plina, luna plina....


Рецензии