Для щастя робила все, що може

Для щастя робила все,
Що може, і навіть більше.
Всю ніч цілувала лице.
Весь ранок складала вірші.

Весь день готувала страв
Безліч смачну неповторну.
Була б мені, мов сестра,
Якби не ніч ота – чорна...

Та ніч для того й була,
Щоб вічно зі мною бути.
Зробила все, що змогла,
Щоб щастя мені не забути...


Рецензии