Побудьте зi мною, панi

Побудьте зі мною, пані.
Побудьте зі мною ще.
Ми бачимося востаннє,
Тому і на серці щем.

Я руку тримаю Вашу
Та пальці тулю до губ.
І Ви не питайте – нащо.
Любов не дійшла до згуб.

Ніхто не програв, не виграв.
Любов'ю не грались ми
До осені – серпень епіграф,
А листопад – до зими.

Ця мить – післямова кохання –
Зігріє нас, не опече...
Побудьте зі мною, пані.
Хоч мить, та побудьте ще...


Рецензии