укр

Я більше не буду
коханкою твоєю.
Трикутник і якір
тягне на дно.
Мені тебе зовсім не шкода.

Трикутник і якір.
Ти, я, твоя дружина.
Хоч і порізно
Ваше життя,
на межі розлучення.

Чи не вона їсть твою брехню?
Не вірю в її дурість,
але вірю у твою.
Кохання у нас немає,
але є зустрічі,
з певним словом треба.

Мені її шкода,
і шкода ваших синів.

Йдучи йди,
повернення немає.
Зачиню двері в таке життя,
починається застуда.

Я почала себе любити,
я почала цінувати себе.
З гри я виходжу,
рухаючись вперед,
тебе з собою не взявши.

Казала:
Прийшов, пішов.
Коли пішов
сказавши собі:
Все повернулося на круги свої.


Рецензии