Люблю казати - я тебе люблю

Люблю казати "я тебе люблю"
й вдивлятись в очі – сині до блакиті.
Які вони палкі цієї миті...
А "не люблю" казати – не терплю.

Три слова – "я тебе люблю" – легкі.
На світі кожен знає їх і кожна.
І в тому сенс – не знати їх не можна.
Вони для всіх – і теплі, і м'які.

Слова – легкі... Та із глибин душі
вони виходять важко неймовірно...
Легкі слова передбачають вірність –
в любові, у житті і у вірші...


Рецензии
Доброго утра Тeбe, Миклош!)

ЗдОровски!..)

http://stihi.ru/2023/08/01/567
С благодарностью за оригинал)
Свeтлана

Светлана Груздева   01.08.2023 16:38     Заявить о нарушении