Люблю Весну...

Мені нема про що жаліти,
Я попри все ціную світ.
Люблю Весну і перші квіти,
І як під сонцем тане лід.

Люблю, коли духмяні трави
Вкривають поле, степ і луг.
Люблю, коли шумлять дубрави,
Коли тополі сиплять пух.

Річки, моря, гірські потоки
Люблю за їх грайливість вод.
Це все любитиму, допоки
Безмежно вабить світ пригод.

Люблю вечірнє небо й зорі,
Ранкові промені в вікні.
Стосунки теплі і прозорі,
Та як всміхаються мені.

Люблю життя, радію долі.
Відкрита зливам і вітрам.
Я завжди житиму на волі,
Душа моя - і є мій храм.


Рецензии
Прекрасные строки стиха, Дарья о своей жизни!
С уважением, Владимир.

Владимир Михалёв   10.09.2023 22:09     Заявить о нарушении