Раши

Раши, раши дигила мякьла,
ХIазе дигулра уркIи гьаргбарес…
Лерилра дия уркIилзела
Аман, дигахъис хIазе аргъахъес…

Мякьа, мякьа иши ватува,
Дия дурутаке лихIхIахъиле…
Кьаркьалалзела хIи дертува,
ХIу дия мякьизе хIакьухIале…


Рецензии