Буде повня за кiлька днiв. Дивне явище

Буде повня за кілька днів.
Дивне явище – місяць повний.
Звідси й слово це дивне – повня,
Що подобається мені.

Повний місяць – це значить: ніч
Щось волає на повні груди.
І не сплять, і страждають люди,
Повні повнею протиріч.

Я у повню і самим не сплю –
Я дивлюсь в велетенське око,
І мені вже не одиноко,
Повню я – як життя – люблю...


Рецензии