long days

long lasy days of nothing
i miss you, little miss
you're scared, i am bluffing
in darkness one small kiss

long tiring days by ocean
i wish i weren't alone
you needed my devotion
i needed to be gone

long empty days of duty
i want you by my side
ur smile, ur eyes, ur beauty
my monster silver-eyed

long ever days of summer
the ones i'll always miss
forever i'm newcomer
forever in this bliss


Рецензии