Новая сказка

                Болгарский
                Мир и Люди


                ПРИКАЗКА  НОВА

                Дими земята
                в утрото здрачно.
                Падат в тревата
                капки прозрачни.

                Денят пристига,
                мигове бързат.
                В дневната книга
                възел завързват.

                Приказка нова
                в нея записват
                с тревожно слово,
                тъжно-истинско.

                Ана  Величкова


Рецензии