Для щастя

Мені для щастя так мало треба,
Щоб бід не знала моя планета.
Щоб сонце в небі світило ясно,
А все хороше з'являлось вчасно.

Для щастя хочу – хмарки в калюжах
І романтичне натхнення в грудях!
Хай буде дощик рясний і теплий
І на веселку надмірно щедрий.

Хай тонуть в росах духмяні трави
І розливають світанки барви.
Вдихати хочу п'янку черемху,
Щоб дати спокій душі й серденьку…

Ще снігу хочу аж по коліна
І щоб блищала сніжинка срібна,
Високі гори і синє море
І золотисте пшеничне поле!...

Я миру хочу і перемоги
І щоб щасливі були дороги…
Казала – мало… А як багато
Я захотіла для щастя взяти…

Світ не буває завжди у чарах,
Ховає часто красу у хмарах.
Для щастя треба душевний спокій,
Бо саме в ньому весь світ емоцій…


Рецензии