При тобi забуваю дихати

При тобі дихати я забуваю.
Без тебе стаю я безсилою.
Лише з тобою, коханий, літаю,
Розсікаючи небо крилами.

Без тебе майже я не живу.
А з тобой – помираю від щастя.
Я – кохана! Я дуже люблю...
Головна у житті призначеність.


Рецензии