Зловicна

Я - одна з найтемніших зловісних ночей,
Тих, яких не пускають до раю.
Викрадаю загублені душі людей
Бо своєї давно вже не маю.

Не лізь в ту безодню, не рвися до пеклa,
Не слухай, про що кричать мої очі
Там холодно й темно, там війна йде запекла
Сам диявол скалічився минулої ночі.

Стій там, де стоїш - там безпечніше, справді
Не знаєш - не знай, буде краще.
Не знайдеш надії у тій страшній правді
Тільки згинеш у хижій звірячій пащі.

Але все ж... Як же хочеться просто тепла!
Знов живою вдихнути повітря,
Перестати ховатись під маскою зла,
І розтанути в літньому вітрі.

Дай зігрітися в полум'ї любих очей
Освіти чорну ніч своїм сяйвом
Поверни мені віру в добро і в людей.
Обійми... Не питай більше зайве.


Рецензии