Я батька любовi не знаю. Доки палала цигарка

«Я батька любові не знаю.
Уже і не знатиму навіть.
Без нього життя вже минає
сто літ – і цькує, а не бавить.

Ніхто так не вимовить слова,
і навіть півслова не зможе...
Як бітьківське слово любові
хотів би почути я, боже...

Бракує хатини безхатьку.
Бракує у спеку повітря.
А так, як бракує нам батька,
Нічого не бракне на світі».


Рецензии