Вiдвоювала. Вiдмолила. Зберегла

                ЧОЛОВІКУ.

Відвоювала. Відмолила. Зберегла.
Я безперервно в те вікно дивилась.
В операційній чаклували "доктора",
Схилившись над твоїм "заснулим" тілом.

Крізь стіни слала життя імпульси: "ЖИВИ!"
Поки хворів: онучок народився.
Натомість віддавала душу: "На! Бери!"
А наш Господь, не вірячи, дивився.

Я відганяла думку, що можуть не спасти.
Забрать тебе, коли іще в польоті.
Дихання друге зміг знову ти знайти,
Не випасти з сідла… на повороті.


Рецензии