Не зникаe неспокiй

Не зникає неспокій

Не було б осінніх днів журливих,
Всюди завжди квітнула весна,
Ми б не знали спогадів тужливих
І не нило б серце без тепла.

Стелиться туман у придолинку
І густим серпанком нависа,
А душа шукає відпочинку
Від занепокоєння і зла…

Десь у хмарах молодість таїться,
Навіває дум томливий сплеск.
А війни пронизливе жахіття
Збільшує щодня надмірний стрес…

Пролітають роки білим цвітом,
Місяцем за хмарами пливуть,
Та неспокій не зникає слідом,
У тривогах – вся життєва путь.


Рецензии