Частица

                Болгарский
                Космос и Я


                Ч А С Т И Ц А

                Във Фейсбук пак ме блокираха
                и не мога да публикувам.
                Какво пък?
                Повече ще чета
                и насаме ще мъдрувам.

                Вселената е неизмерима
                и пълна с тъмни потайности.
                Към нея
                съм се устремила
                по орбитални безкрайности.

                Може би ще проблесне
                в очите ми
                непозната частица.
                И на космичните неизвестности
                ще придаде нов смисъл.

                Ана  Величкова


Рецензии