За що ти вбив?

За що убив?!За те що українці?
За те що мова в нас друга?!
За те,що майже по краплинці,
Себе країна зберегла?!

Та ти ,сусіде,кровопивця!
Нахабна ,ненажерлива орда,
Затята заздрістю по вінця-
Нас навіть віра не єдна!

Свої крапки життя  розставить:
За кров людську-прокляття навіки.
Тому,хто   ненавистю марить,
Клеймить  всі покоління  і сліди.

Хоча,тебе лиш смерть зупинить!
Коли ти зникнеш за межі,
Тоді у нас життя забрИнить,
Як та природа навесні!

20.07.2023


Рецензии