Порину в ромашкове лiто

Порину в ромашкове літо,
Зігріте цілющим теплом,
В духмяне спокусливе сіно,
У берег, що вабить зелом.

Хай сонце торкнеться промінням
Моєї сумної душі,
Наповнить живлющим повітрям
Без зайвих вагань, метушні.

Хай білим чаруючим квітом
У грудях засяє весна,
Розвіє печалі всі вітром,
Що ранять по волі кремля.

Хай щедре ромашкове літо,
Що зіткане з тиші і трав,
Чуття випромінює вільно,
Без болю й пекельних заграв.

А я у принадність порину,
У запах медових лугів,
Забувши хоча б на хвилину
Про хижих зловісних круків..


Рецензии