Isavel science is just a lie

 

ISAVEL MORE STINCKY THAN SEEMED
ISAVEL CRYMYNULL ETATA
SHOULDN"T BELIEVE OR INVEST A DIME EN LIAR ETATA ISAVEL
PARASITE NATION COVERED UP BY "BYBLE" WHICH IS NOT THEIRS
IT"S EVERYONENE"S


Рецензии