Мелодiя квiтучоi пори

Мелодія квітучої пори

Такі прості, такі вони звичайні
Волошки і ромашки, сокирки…
Та скільки шарму в їхньому убранні,
Не можна мимо байдуже пройти.

З очей квіток струмує досконалість…
Дарують ніжність барви пелюстків
І випромінюють закоханість, ласкавість
Та безліч інших щирих почуттів.

В них є душа, наповнена блаженством,
Гармонією чар і чистоти,
Я відчуваю кожним чулим нервом
Мелодію квітучої пори…

Моя душа наповнюється драйвом,
Акордами романсів чарівних…
Слова і фрази бліднуть перед сяйвом
І запахом цих квітів польових!

Та біль щемкий туманить раптом очі
Від позначки кривавої війни…
І не зникає довго ком у горлі,
І серце обливається слізьми…


Рецензии