Фундаментальна психологiя статi

що може бути цікавішим
ніж причандали протилежної статі
хлопчикам цікаві дівчачі
дівчатам цікаві хлопчачі
спочатку
споглядання жопок -
можливо це все сакрально - щемливі
відчуття заокруглень тих найміцніших
м'язів, що мчать нас вперед до щастя
та раптом, виявлено цицьки
а вони проростаюсь помітно
і що з цим робити, як їх не м'яти-щипати
а жопці немає вже місця
і залишається жопці отримувати підсрачник
за коси смикання й цицюлькам
дістається найбільша напруга і ненависть, бо
м'яцкання почасти болюче...
та несподівано від себе, хлопчик бачить те саме....
подумаєш - між ногами...і будеш соромлена
насправді
хлочик починає відчувати силу
і можливо відповідальність
але точно бажання
нестримне
дівоче оте
захищати
від рук
від очей
від плоті...
так народжується
справжній
хай поки неумілий
лицар
меча
що не має
ніякої філософіі
але вже має
необорну
жагу
до кохання....


Рецензии