У маленьких жiнок - все малесеньке, наче лялькове

У маленьких жінок – все малесеньке, наче лялькове.
Називати їх ляльками – то насолода одна.
І маленькою жінка народжена невипадково,
Для великого щастя такою вродилась вона.

У маленьких жінок – все малесеньке, наче несправжнє.
І малесенький ручки, і ніжок малесеньких крок.
Та малесенька жінка так вродою зрілою вразить,
Що злітають закохані в неї серця – до зірок.

Все – зворушливе, все – неповторне в маленької жінки.
Як сміється вона, то дзвіночком срібнесеньким – сміх.
Та величні маленької жінки душа робить вчинки.
І малесеньке серце – велике, найбільше від всіх.


Рецензии
Міклоше, дякую Вам за гарний вірш від імені всіх малесеньких жінок.))
(Мій зріст - 1, 58).

Надия Медведовская   27.07.2023 00:30     Заявить о нарушении
Мої ж ви Сонечки малесенькі-солодкі😎❤

Миклош Форма   27.07.2023 05:28   Заявить о нарушении