Завтра

Завтра я прокинусь рано,
Вийду тихо на балкон,
Жменьку сизого туману
Наберу з притихлих крон.

Подивлюсь на схід уважно,
На малинову зорю,
Як навкруг затишно й гарно,
Ніби я повітря п'ю…

Пригадаю щось приємне
І помрію про лазур,
Про життя земне й небесне
Про пригоди на шляху.

Я вдихну на повні груди
Спокій, неба благодать,
Відпущу душевні муки,
Хай з хмаринками летять.

Заварю горнятко чаю,
І, в душі  відчувши штиль,
Я бажання загадаю
Про звитягу і про мир!..


Рецензии