Жер

Колун сунуп колдогон
Камкор элди остурдун.
Кун нурунан тойлогон,
Канча гулдор ондурдун?.

Кара ниет, арамза,
Канкор элди сен кордун.
Кыйкырыгын жандардын,
Кору болуп тез комдун.

Кылдай жанын аябай,
Кимдер сени суйбосун?.
Канатынан чымындын,
Кадыры; аз дуйносун.


Рецензии