Коли закинчиться вийна?!

Коли закінчиться війна? -
Я тихо в Бога запитала.
Чому так довго йде вона?
Ми пролили вже сліз чимало...
Молились й молимось весь час --
В Тобі шукаєм порятунку...
Але вогонь навколо нас
Жахів малює візерунки...
Тривоги звуки день за днем
Пригнічують усіх без міри.
Але ми знов в підвали йдем,
Втрачаючи потроху віру...
Ти де, Ісусе? Чом мовчиш?
Чом не зупиниш це жахіття?
Ми точно знаємо -- не спиш,
Ти бачиш як волають діти.
Ти бачиш матір, що в сльозах
Вдень і вночі за сина молить...
Який же сум в її очах....
Й яке те серце бідне кволе...
А ось дружина у вікні
Стоїть та все когось чекає...
Її обранець на війні,
Чи ще побачаться -- не знає...
А ось дитина знов біжить
На край дороги -- там військові:
А може й тато проїздить?! --
Спинити всі авто готова...
Земля стількох вже прийняла,
Полита кров'ю, як дощами...
До Тебе, Боже, я прийшла...
Скажи мені, що буде з нами?!
Коли цей вщухне буревій?
Коли вже сонечко засяє
Для всих, хто чує голос Твій,
Хто плаче, молиться, чекає?!
Помилуй, Боже, рідний край!
Помилуй нашу Україну!
Нову мелодію заграй,
Що нас підніме із руїни.
Ми кожен день і кожну мить
Очікуємо перемогу...
Ти маєш владу нас звільнить
Та порівняти всі дороги.
Схиляємося знов і знов
Перед Престолом Благодаті,
Пішли нам віру та любов
У кожне серце, кожну хату!
Нехай зруйнується той план,
Що ворог так жадав здійснити.
Та прийде перемога в стан,
Та прийде право просто ЖИТИ!!!

18 липня 2023 р.


Рецензии
"Ти де, Ісусе? Чом мовчиш?"
Что ж ты 2000 лет всё спишь?
Концы отдали миллиарды за то время,
Что жали помощи, крестом набивши темя?

А НЕТ его среди живых!
Был человек Исус, но "отлетел" на вороных...
А пастухи всё - стадо доят и стригут,
Да те канаты из рабов христовых, вьют!

Прииде право просто жити,
Когда Людинами жить захотите!
Когда дела по сердцу и уму,
И не давать власть над собой - жиду!

"Исус спрашивал учеников Своих: за кого люди почитают Меня, Сына Человеческого?", (Матф., 16:13).

Удачи.

Виталий Шш   25.07.2023 15:51     Заявить о нарушении