I будуть люди!

 


 "    І буде син, і буде мати,
      І будуть люди на Землі!"
            Т. Шевченко

Як очманіло рве тривога
Оскаженілі Небеса! -
А ми - все молимось до Бога
Та свято вірим в Чудеса!

І я - так вірю в Райські кущі,
Обіцяні моїм Христом,
В солодке, мирне, невмируще
Царство, що нам вказав перстом!

Де ні печалей, ні зітхання,
Ні цих реалій на крові -
Лиш мирне Небо та кохання,
Міста і селища нові!

Бо Слово Боже - не здолати!
Та й наш Шевченко так волів -
І буде син, і буде мати,-
І будуть люди на Землі !

По Божому все буде слову -
Звільнім державу й рідну мову!
    


Рецензии
Будем верить в райские кущи!

Вадим Константинов 2   26.07.2023 07:16     Заявить о нарушении
Так, будемо, любий Вадюшо!

Маргарита Метелецкая   29.07.2023 11:48   Заявить о нарушении