Прив т тоб м й славний Ки в

Привіт тобі мій славний Київ,
Живи, радій квітневий аромат.
Це звісточка тобі від побратимів,
Тримайся брате як вже рік підряд!
Ти не питай як мені рядки писати,
Останнім часом боляче у душі.
Шкода мені ну дуже за державу,
Яку просрали суки алкаші.
Пробач мене матуся Україна!
Колись я вибір свій зробив.
Сибір хоча і виявився суворим,
Але як рідного мене він притулив.
Я знаю, хто я є коріння пам'ятаю,
Ти найкраща матінка навік!
І неважливо де ти народився,
Про Батьківщину згадуй чоловік!


Рецензии
Спасибо, люблю украинский язык!
С уважением,

Ирина Субботина-Дегтярева   09.05.2024 11:20     Заявить о нарушении