To A Stranger...

Wake me
From this endless dream. Don’t break me,
I’ve been sleeping for so long!
Help me find where I belong.

Heal me,
In this crowded place just hear me,
Notice me, don’t pass me by,
Say, it’s gonna be alright...

Lead me
From darkness to the light. Don’t leave me,
Save me when all hope is gone,
Please, don’t let me be alone! 

(16.02.2007)


Рецензии