Верится случаю...

                Из  сборника  Речитатив.





                Верится  случаю,
                память  легка   :
                Солнцу  за  тучею,
                сквозь  облака,
                Кажется  жгучею,
                наверняка    -
                Лета  созвучию,
                cвета  река   !


                < 2023 >
                Нортбрук.  Иллинойс.


Рецензии