Весiлля

Зібралась Галя заміж за Петра, а п;друга Оксанка
їй каже: "– Та ти шо? Та в нього же ж кривий!"
"- Ну да, звідкіль?" -  "Та підгляділа у віконце в бані"
"- Кривий! Кошмар! Ой, боже ж мій!
Як добре, що нічого поки я йому не дозволяла!
Вінчаємось в суботу… Ой, спасибі, вчасно підказала!"
Ось так весіллю і гаплик! А п;друга Оксанка, б…ь,
в неділю – заміж! За Петра! Без застороги!
Обурилася Галя – "Ох, гадюка ти, Оксанка, твою мать!
Казала ж ти, що він кривий у нього!"
"- Отож! Та мамо підказали, з нього ж не стрілять!"


Рецензии