Не чекайте

 

Мене сьогодні не чекайте,
Мої улюблені вірші.
Від дум сумних відпочивайте,
Забудьте вибухи нічні.

А я піду під дощик тихий,
Пройдусь стежками давніх мрій,
Згадаю час  щасливий, мирний,
Щоб не утратити надій.

Візьму з собою парасолю,
На сірі хмари задивлюсь
І без жалів залишу втому
Під дощовий туманний блюз.

Порину в сріберний серпанок,
В затишний серпень зазирну,
У горизонта наостанок
Я розпитаю таїну…

Вберу у себе світ чудовий,
Хай душу й серце зігріва.
Можливо, завтра в час ранковий
Знайду проникливі слова…


Рецензии