Iдiть до Сущого!

О, як кричить, на мене схожа,
Химерна та самотність Божа
В розчахнуту Небесну браму :
"Я з вами, людоньки! Я з вами!"

Нема в'язниць! Нема - конвою!
Любов - лишається живою!
Сповідуйте гріхи болючі!
З Небес ловіть зірки колючі -

Розкрийте Богу стислі пальці! -
Богами станете, зухвальці!
Хапайте лиш Небесні звуки,
Облишивши читать фейсбуки!

Ця Божа наболіла тема -
Доведена вже теорема -
Поміж наркозом та психозом -
Ідіть до Сущого, до рози!

Оце і є - Всесвітній ключик!
Решта - заблуканість болюча!
Решта - то нерішучість вперта
Й душа - знеструмлена та мертва!

Почуйте Бога! В ваші сіті
Наловляться всі щастя миті!
І у відновленому краю
Скуштуєте солодкість Раю!


Рецензии
Единственно-верный посыл!

Вадим Константинов 2   24.07.2023 11:20     Заявить о нарушении
Дякую прещиро, любий Вадюшо!

Маргарита Метелецкая   24.07.2023 14:21   Заявить о нарушении