Гумор

Михайло Жванецький каже – «Гумор - це рідкісний стан талановитої людини, коли ти веселий і розумний одночасно!»

Я скажу більше: - ГУМОР - НАШЕ ВСЕ! Адже він у нас специфічний, крізь сльози, через смуток, - вистражданий. Тому і дорожче, тонше, вище. Коли люди регочуть, читаючи книжку, моя душа радіє і відпочиває.   

Ні рамок, ні кордонів я ніколи не любив,
ні правил всіх вигадників квапливих.
Я визнавав лиш усміх, мов політ легкий птахів,
і волю серця, (й похибки віршів можливі),
і ритм д;хання нервовий, рваний, злий,
наперекір повчанням аж занадто строгим.
Є право - буть самим собою. Не сліпий,
я вибирав свою, хай непросту,  дорогу.

Умійте радіти! Смійтеся з розумом! На здоров'я ВСІМ!


  P.S.  Учить кого-то? Не дай Бог!
   Самому бы безбедно и без бед прожить!
   Кого, когда и как, и даже для чего любить?
   Пусть каждый сам себе решает свой итог! 

   Кого-то вразумить? Не надо! Жить спеши!
   У каждого у нас пути свои.
   И поддержать того, кто выбился из сил,
   ты должен cам, к велению своей души...


Рецензии