Не питай за зiв, ялi червонi троянди у мене

Не питай за зів'ялі червоні троянди у мене.
Не питайся за мене зів'ялих червоних троянд.
Бо ніколи на світі червоних троянд оберемок
По дорозі до тебе вже не виглядатиму я.

По дорозі до іншої вже не придбаю червоних.
Не тому, що я більше не люблю червоного, ні.
То моя чоловіча надмірна така забобона.
Бо червоні минулу любов нагадають мені.

Хтось розлюбить червоні, як я, хтось – рожеві чи білі.
Хтось забуде про те, що на світі є квітів тепло.
А невинні, мов діти, троянди, червоні і милі,
Ще не раз нагадають кохання, яке вже пройшло...




Світлина Світлани


Рецензии