Алтын урда

АЛТЫН УРДА

ОЛАЙ БЫЛСЫН СЕЗГЭ РЭХЭТ
КИЛЬГЭН СЕЗГЭ МИННЭН БЕР ХАТ
МИН ТАМЕРЛАН СЕЗНЫ; БАТЫР
КИЛЬДЭМ СЕЗГЭ ТАТАР УТЫР

ТЫ;НА; ХАТНЫ ОЛАЙ БЫЛА
АЛЛА КИЛЭ ;;НН;Т БИРЭ
МИН ТАМЕРЛАН СЕЗНЫ; ИМАМ
МИН КУТЭРЭМ СЕЗНЫ; ИМАН

СЕЗ КУРЫКМА; ХОДА Б;ЕК
АЩА СЕЗГЭ ;;НН;Т ИШЕК
УЛ БИК УСАЛ АЛЛА БАБАЙ
КЕМ ТЕЗЛЕНМЭЙ А;А БЫЛМАЙ

АЛАЙ ИТЫ; ТУРУ; НАМАЗ
ДУА ЫШЛЭ; КИЛЬГЭН ПРИКАЗ
ДЭУЛЭТ БЫЛА БЭЗНЫ; ОРДА
Алтын Урда МЫНДА ТУРА

КИЛЭ; МЫНДА ТАТАР ХАЛЫК
К;ТЭ СЕЗНЫ МЫНДЫ БАЛЫК
БИГ ЗУР ДЭУЛЭТ СЕЗ КУТЭРЫ;
Б;Т;Н ХАЛЫК АЛЫПКИЛЫ;

МОЛАЙ АЛСЫН К;ПШЭ БЫЛСЫН
УЗЫ КИЛЭП МЫНДА ТУРСЫН
ПЫТЬЯХ АУЛ ШУЛ БЭЛЭКЭЙ
КИЛЬСЫН МЫНДА УЛ БЭБЭКЭЙ

МИНЭМ ТАТАР МЕСКЭН ХАЛЫК
БЫЛГАН ЗАМАН ТУТКАН БАЛЫК
ШУЛ БАЛЫКЛАР БАСЫП АЛГАН
КИСЭ; АНЫ ШУНДЫЙ ЗАМАН

УЛ ГОГ МАГО БОСКАН МЫНДА
КОРА; КОРЪ;Н БЫЛГАН АНДА
МЕСКЭН ХАЛЫК АНДА БЫЛГАН
ХЭМ ЗУЛЬ КАРНЭЙ АНЫ КУРГЭН

УЛ БУЛУШКАН ЯБКАН ИШИК
; ГОГ МАГОГ ТОБКАН ТИШИК
КИЛЭ СЕЗГЭ ТАУДАН Т;Ш;П
КИЛЭ СЕЗГЭ ;ИЫЛЫШЫП

СЕЗ КУРЫКМА; АЛЛА БИЕК
СЕГЭ БИРЭ УЛ БЭР МЫЕК
КЫР САКАЛНЫ ШУЛ КИРЕКМЭС
КЫЗЛАР СЕЗНЫ БИК ЯРАТМАС

АЛАЙ ИТЕП КИЛИ; ТИЗРЭК
БУ АУЛНЫ БАСЫ; КУБРЭК
ШУЛАЙ БЫЛСЫН АЛАЙ БЫЛА
АЛТЫН УРДА МЫНДА ТУРА

АПКИЛЬ АЛТЫН УССЫН УРДА
АННАН БОСА БЕЗНЫ; ОРДА
УССЫН ОРДА БАССЫН ;ИРЬГЭ
ХЭМ ТАРАЛСЫН Б;Т;Н ИЛЬДЭ

Б;Т;Н ;ИРЬНЫ БАСЫП АЛЫ;
БЕЗ ТАМЕРЛАН ДИЕП ЮРУ;
КИЛЬСЭН БЕЗГЭ БЕЗНЫ; ОРДА
Т;РКИ ХАЛЫК БЫЛСЫН МЫНДА

БИГ ЗУР СЭЛЭМ ЯЗЫ; ХАТНЫ
Т;РКИ ХАЛЫК АЛЫ; АТНЫ
ЕББЭР СИККЫР АТЛАНЫП ЩАП
ЩАБЫП КУЯ БЕЗНЫ; БЕР ВРАГ

ТАКОЙ ИСХОД ПРИПАС АЛЛАХ
ОН РОДИНУ ОН НЕС В РУКАХ
ОН ПАДАРИЛ МНЕ РАЗГОВОР
СКАЗАЛ ОН МНЕ ЧТО Я НЕ ВОР

НЕ ВОРАВАЛ ИСЛАМ ОН ЗДЕСЬ
ПОГАС В ГРУДИ УРМАН ОН ЕСЬ
ШУЛ ДИН БЫЛА ТАТАР ИЛЬДЭ
УРМАН ИСЕМ АНЫ; ТЕЛЬДЭ

МИНЕМ БИГ ЗУР РЭХМЭТ ЭНКЭЙ
ЯРА ПОКА МИНЫ ;ЭЛЛЭЙ
;ЭЛЛЭЙ МЕСКЭН ХАЛЫК МИНЫ
ХЭМ МИН ЭЙТЭМ К;Т;; МИНЫ

МИН ТАМЕРЛАН СЕЗГЭ КИЛЬДЫМ
АЛТЫН УРДА АЛЫП КИЛЬДЫМ
БЕЗ БИСУРМАН ХЭМ МУСУЛЬМАН
БЕЗНЫ; ДОШМАН КОРА; КОРЪ;Н

АНДА ЯДЖУЧ МАДЖУЧЛАР БАР
АЛАР БЫЛГАН БЕЗНЫ; ТАТАР
ХЭМ ЗУЛЬ КАРНЭЙ АНЫ ЯБЫП
УЛ БУТАГАН ГОГНЫ АЩЫП

ХЭМ ХЭ КИЛЭ ЗАМАН АНДЫЙ
КЕМ ТИЗ ЯСАЙ АНЫ; ШУНДЫЙ
ИСХОД ТАКОЙ КТО ПЕРВЫЙ ПРАВ
А ТОТ КТО ВЫЖИЛ ТОТ И ПРАВ!!!


Рецензии