I шо ты загубыв в нас, дед?

І вот мы тут пойілы хліба.
І шэ й смытаны свіжэй, хэ!
І но сырочок ны открыв дід,
Бо ліпш остаткы на бок ексь.

Мы завшы робым мныга діл уш.
Усталы й быстро в лавк, аджэ ж.
А тішіна й покій ны Кіці ж
Тут во даруе Біг тыпэр.

І, пополуднавшы абы чым,
Ну, шо под руку попадэ,
Мы в дрому слодкую взлытів зном.
Бо й дошч ны кропыть за плычэм.

А свет шчэ ж всюды отключылы!
Мовле, от чыным-ладым всэ.
І дэ куды ув яшчык влізыш,
Шоб запысаты с пару снэй.

А потом зномкы есця дільцэ:
А ты к нам войдыш зарэ, дек?
Прыдупрыдылы ж прам-ткы німцы,
Шо телекому задолжев.

І но вспывай запхаты шчэль:
Поймэш за штых, шо там с тырнэт?
А магазін вас вжэ ій ждэ!

///а снімок сделав дэ ты, э? -
Да вот, ув Бродніцы, ва в сне!   


Рецензии