Ранковi чари

Дивлюсь на вранішню зорю…
Яка ж чутлива!
Промінчик сонячний ловлю,
Чекаю дива!

Чарує тиша… Запах трав
Такий духмяний!
Здається, хтось намалював
Стіжок рум'яний…

Втішає синяви краса,
Немов шепоче…
Дивлюсь, а серце в небеса
Злетіти хоче…

Як білі лебеді, хмарки
Пливуть за обрій.
Чуття народжує рядки
Під сплеск емоцій…

Душа і плаче, і блага,
Вдихає мирру…
А в кожнім слові, мов жага,
Жадання миру…


Рецензии