Delete

Delete - це холодний вогонь,
Як жар у печі горить, стереже..
А раптом, стомившийся від безсоння,
Натисне клавішу, і не збереже?

Як горіли колись Маргарити і рукописи,
А найяскравіше - їх Майстри..
А зараз, замість всього цього живопису,
Натиснув клавішу: і..раз, два, три..


Рецензии