Героям слава

Вдень i вночi, до самого вiдбою
Гуркочуть стiни, падають свiти..
Мiй любий українець! Тiльки ти
Тримаєш волю твердою рукою.
Ти - Бог вiйни, нав'заною вражою ордою,
I ти Герой на полi бою..

Спiвучий, нiжний український воїн,
Тримаєш небо на своїх плечах.
Де сил знаходиш ти серед руїн i боєн
На жарти, смiх, любов в твоїх очах?

Героям слава! Українi слава!
Твоїм зеленим оксамитовим полям..
Твоїм синам незламним та спiвучим,
Як синє небо нiжним та жагучим..
Це дiти твої, Українська Земля!!


Рецензии
Уже полтора года только об этом и думаю…

Геннадий Казакевич   04.10.2023 12:16     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.