Лавандовий ноктюрн

Відтінки бузку, кольори фіолету…
В них є таємниця, незримі секрети,
В них – мрія і сутінки теплого літа,
Мелодія ніжності, сонцем зігріта.

О, цей швидкоплинний ноктюрн романтичний!
Лавандовий запах п'янкий, фантастичний!
Фіалкові ноти – наліт ностальгії,
В них – барви веселки і подих надії!

Лавандова казка – духмяності хвиля!
Краси і чарівності дивне розкрилля!
Лавандове сяєво – скрипки звучання,
Гармонія Всесвіту, пристрасть кохання!

Держу у долонях хвилюючу радість,
На мить забуваю печалі в старість.
Так хочеться втримати мить насолоди,
Не знати ніколи тяжкої незгоди!..


Рецензии