День захисту дитей

Гімн      
                «День захисту дітей»   
        Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков
                День святковий, винятковий,  «Арт – майдани» навкруги,
                «Діснейленд» - «Палац» казковий, розважальні дітлахи,
     Пісні, танці – «світ натхнення», в очах радість у людей,
      Заспіваймо разом друзі – Гімн «День захисту дітей»,
                Заспіваймо, заспіваймо,
                Гімн
                «День захисту дітей»
                Приспів               
                1 червня, 1 червня,
                Дітлахів всесвітній
                День,
                День святковий – День святковий,
                День,
                «День захисту дітей»
                1 червня, 1 червня,
                Урочистий
                «Променад»,
                День святковий – День святковий,
                «Star»
                «Vivat» - «Vivat» - «Vivat»               
            Вишиванки, вінки, буси, майористі кольори,
   Селфі, спринт, барвисті кульки - веселяться дітлахи,
         «Шоу гурти», дискотека, привітання VIP гостей,
         Заспіваймо разом друзі  - Гімн «День захисту дітей»,
                Заспіваймо, заспіваймо,
                Гімн
                «День захисту дітей»
         «День святковий, урочистий», коло друзів навкруги,
                Нагороди, подарунки, задоволені батьки,
        «Караоке», спорт – змагання, призи, оплески людей,
          Заспіваймо разом друзі – Гімн «День захисту дітей»,
                Заспіваймо, заспіваймо,
                Гімн,
                «День захисту дітей»
        Урочистий день, святковий – незабутній «променад»,
                Креативний, неповторний,
                Чути скрізь,
                «Vivat» - «Vivat»
                Урочистий – Урочистий - Урочистий,
                «Променад»
                Слава! Слава!
                Україні
                Дітлахам
                «Vivat» - «Vivat»


Николай Мотков
6 июнь  ·   ·


Рецензии